سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکس دانش را برای غیر خدا فرا گیرد یا با آن غیر خدا را اراده کند، جایگاهش را در آتش تدارک کند . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]

قیام یمانی

احادیث شریف ما از این جنبش به عنوان پرچم هدایت یاد می کنند که همزمان با شورش سفیانی در شام ، او هم در یمن قیام کرده و مردم را به حق و حقیقت دعوت می کند و اجابت دعوتش واجب است . پس از حرکت به سمت عراق و شام و ملاقاتش با سید خراسانی در جنگ با سفیانی او را یاری می رساند . یمانی از فرزندان زیدبن الحسین (ع) است.

(حوادث ماه رمضان )

نشانه ها و دلایلی که در این ماه نمایان می گردد به حدی است که جهانیان نمی توانند از آن چشم پوشی کنند . مانند:

  1. خورشید گرفتگی و ماه گرفتگی در زمان غیر عادی
  2. صیحه آسمانی((صیحه به صدا و ندا اطلاق می شود و در اینجا منظور ندایی است که شب بیست و سوم ماه رمضان که همان شب قدر است از آسمان شنیده می شود . هر جمعیتی آن را به زبان خودش می شنود و از آن حیران و سرگردان می گردد . این ندا از جبرئیل امین (ع) است که به زبانی رسا اعلام می کند:صبح نزدیک شد . بدانید که حق با مهدی (ع) و شیعیان اوست))

 (حوادث ماه ذیحجه )

شهادت نفس زکیه

محمد بن الحسن که همان نفس زکیه است در بیست و پنجم ماه ذیحجه پس از قیام خویش وارد مسجد الحرام شده و بین رکن و مقام ایستاده و نامه ای شفاهی از ناحیه حضرت را برای مردم مکه قرائت می کند که در این نامه حضرت از مردم مکه طلب یاری و نصرت می کنند . بقایای نظام منحوس حاکم بر حجاز جرمی شنیع مرتکب شده و وی را در حالی که بین رکن و مقام ایستاده ، شهید می کنند.

حضرت صاحب (ع) پانزده روز بعد از این حادثه ظهور خواهند کرد.

(حوادث ماه محرم و آخرین روزهای غیبت )

آن گونه که از احادیث بر می آید به دنبال حوادثی که طی ماه های پیش در جهان رخ داده حدود هفت نفر از عالمان دینی و همراهان آنها از نقاط مختلف عالم اسلام و بلاد اسلامی رو به سوی حجاز کرده و مخفیانه به دنبال حضرت مهدی (ع) می گردند تا با ایشان بیعت کنند . در این اثنا هم حضرت حجت (ع) از مدینه خارج شده و رو به مکه مکرمه نموده اند و پس از ایشان هم سیصد و سیزده یار و یاور ایشان از نقاط مختلف جهان بی آنکه با هم قراری از قبل گذاشته باشند در مکه جمع می شوند تا نهضت جهانی خویش را آغاز کنند . صبح شنبه ای که مصادف عاشوراست حضرت پس از طلوع آفتاب پشت مقام حضرت ابراهیم (ع) دو رکعت نماز به جا می آورند ، میان رکن و مقام ایستاده و اولین خطبه غرای خویش را به گوش جهانیان می رسانند و پس از معرفی خویش مردم را به بیعت دعوت می کنند و جبرئیل (ع) که در آن زمان به شکل پرنده ای سفید رنگ بر ناودان کعبه ایستاده اولین کسی است که با ایشان بیعت می کند و به دنبال آن هم سیصدو سیزده یاور شریف حضرت و باقی مومنان و صالحانی که به مکه آمده اند تا به یاری حضرت بپردازند و همگی آماده جهاد و شهادتند. این ها مجموعاً ده هزار نفر سپاهیان حضرت را تشکیل می دهند و با حضرت پیمان می بندند.



 
نوشته شده توسط : مجید |  جمعه 88 اردیبهشت 25  ساعت 10:39 صبح 

    ِْلیست کل یادداشت های این وبلاگ
سخنی از بزرگان
آروم آروم...پایان نیمه شعبان 1430
صوت زیبای انا المهدی...
مقدم سبزت مبارکباد،عشق
غربت
میلاد با سعادت امام علی (ع)
یاد مهدی(عج)
آیا او دوباره ما را می‏پذیرد؟!
[عناوین آرشیوشده]